ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
softpcapps.com

Shareware and Freeware Open Source Windows Software Applications and Free Online Tools

Open Command Prompt Here IconOpen Command Prompt Here V1.0


Open Command Prompt Here - Open with or without admin rights.
Free for personal and commercial use

Εκκινήστε το πρόγραμμα γραμμής εκτέλεσης εντολων command prompt με ή χωρίς δυνατότητες χειριστή συστήματος κατευθείαν από κάθε φάκελο στο Windows Explorer. Το Open Command Prompt Here είναι μία δωρεάν επέκταση κελύφους για το δεξί κλικ στο Windows Explorer. Προσθέτει μία επιλογή στο δεξί κλικ μενού η οποία ανοίγει το πρόγραμμα γραμμής εκτέλεσης εντολών command prompt στο συγκεκριμένο φάκελο με ή χωρίς δικαιώματα χειριστή συστήματος. Λειτουργεί για 32bit και για 64bit Windows.

Open with right click on folder
Open with right click on folder
Check Icon

Εκκινήστε το πρόγραμμα εκτέλεσης εντολών command prompt με ή χωρίς δικαιώματα χειριστή συστήματος κατευθείαν από κάθε φάκελο στο Windows Explorer
Overview

Με το Open Command Prompt Here μπορείτε να εκκινήστε το πρόγραμμα γραμμής εκτέλεσης εντολων command prompt με ή χωρίς δυνατότητες χειριστή συστήματος κατευθείαν από κάθε φάκελο στο Windows Explorer. Το Open Command Prompt Here είναι μία δωρεάν επέκταση κελύφους για το δεξί κλικ στο Windows Explorer. Προσθέτει μία επιλογή στο δεξί κλικ μενού η οποία ανοίγει το πρόγραμμα γραμμής εκτέλεσης εντολών command prompt στο συγκεκριμένο φάκελο με ή χωρίς δικαιώματα χειριστή συστήματος. Λειτουργεί για 32bit και για 64bit Windows.

Αυτή η δωρεάν επέκταση κελύφους προσθέτει μία επιλογή στο δεξί κλικ μενού του Windows Explorer μέσω της οποίας ανοίγετε το ommand prompt

Ο χρήστης ερωτάταται αν θα ανοίξει με ή χωρίς δικαιώματα χειριστή συστήματος

Λειτουργεί και για Windows 32 bit και για Windows 64bit


Developing applications takes a lot of hard work. Show your appreciation for the applications and support future development by donating !

Παρακαλώ Χορηγήστε


Παρακαλώ Κοινοποιήστε